Pazar, 01 Temmuz 2018 21:48

Sincan Belediyesi'nden Çatak'a Konteyner Desteği

Çatak Belediyesi'ne kardeş belediye olan Ankara'nın Sincan Belediyesi tarafından 100 adet çöp konteyneri gönderildi.

Çatak'ın daha temiz ve yaşanabilir olması için çevre temizliğine büyük önem veren Kaymakam ve Belediye Başkanı Vekili Hacı Asım Akgül'ün girişimleri sonucu kardeş belediye Ankara'nın Sincan Belediyesi tarafından 100 adet çöp konteyneri gönderildi. Çatak'ın daha güzel olması için bütün güçleriyle çalıştıklarını anlatan Akgül, "Çataklı vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık. Sokaklarımızı, caddelerimizi, derelerimizi ve doğamızı temiz tutarak halkımızın daha modern şartlarda, daha huzurlu ve mutlu yaşamaları için çalışma arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu kapsamda, kardeş belediyemiz olan Sincan Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda ilk olarak geçen sene 700 litrelik 50 adet çöp konteyneri yollanmış bu yılda ihtiyacımıza karşılık olarak 100 adet çöp konteyneri ve 2 adet katı atık makinesi gönderildi. Alınan çöp konteynerini Fen işleri temizlik görevlileri tarafından mahalleler ve sokaklarımızda belirlenen noktalara yerleştirdik. İlçemize kazandırılan hizmetler bunlarla sınırlı olmayacak. Vatandaşların refah içinde yaşamalarını sürdürmeleri için belediye olarak büyük çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Belediyemiz küçük fakat hayallerimiz büyüktür. Çatak ilçemizi marka ilçe yapma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz. Desteklerinden dolayı kardeş Sincan Belediyesi Başkanı Murat Ercan ve ekibine teşekkürler ediyoruz" dedi.

Güneşli

Güneşli