Cumartesi, 23 Haziran 2018 21:45

Belediyeden Okul Bahçesine Oyun Parkı

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan Belediyenin eğitime verdiği destekler kapsamında Bilgi İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde yapılması planlanan oyun parkı ve dinlenme alanında incelemelerde bulundular.
Çatak Belediyesi, öncelikleri bakımından ilk sıralara koyduğu eğitime destek projelerini sürdürmeye devam ediyor. Öğrencilere ve okullara her fırsatta destekte bulunan Çatak Belediyesi bu kapsamda daha önce büyük bakım onarım çalışmasının yapıldığı Bilgi İlkokulu ve Ortaokulu bahçesine çocuklar için kurulacak oyun parkı, yeşillendirme, kamelya ve oturma banklarının kurulacağı alanlarda incelemelerde bulundu.
Konuya ilişkin açıklama yapan Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, “Eğitim kurumlarımıza yaptığımız yatırımlara geleceğimize yaptığımız yatırımlar olarak bakıyoruz. Bilgi İlkokulu ve Ortaokulu bizim en kalabalık mahallemizin okulu. Taşımalı eğitimle Üçüzler Sokaktan da gelen öğrencilerin toplandığı bir okul. Bu okulumuzu geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde büyük tadilattan geçirip bakım onarımını yaptık. Okullarımızın tatile girmesini fırsata çevirerek Belediye Başkan Yardımcım Murat Okan ile okulumuzun bahçesinde en uygun alanı belirlemek için incelemelerde bulunduk. Dinlenme alanı ve çocuk oyun parkını Bilgi İlkokulu ve Ortaokulumuza kazandırdığımızda bu okullumuzun hiçbir eksiği kalmamış olacak. Çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim camiamızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.