Perşembe, 14 Haziran 2018 22:03

Çatak’ta Karne Dağıtım Töreni

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının bitmesi nedeniyle İlçemiz Seyvan Yavuz İlkokulu ve Balköpüğü Anaokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi.

Düzenlenen karne dağıtım törenine İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş ve Milli Eğitim Şube Müdürü Şükriye Ersari katıldı.

Okullar da çocukların karne Sevinçlerine ortak olduklarını belirten Akgül,

“Tatilinizi iyi değerlendirmenizi diliyorum. Bir dönemin daha sonunda karnelerinizi alarak tatile çıkıyorsunuz. Artık bir sınıf daha yükseldiniz. Tatil süresince bol bol kitap okumanızı öneriyorum. Eksikliklerinizi de gözden geçirerek bir üst sınıfa daha iyi başlamalısınız. Tabi bu tatil döneminde hem oynayıp hem de dinlenerek önümüzdeki döneme hazırlanmalısınız. Hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Öğrencilerin sınıflarını gezerek onlara yakın ilgi gösterip karnelerini inceleyerek veren protokol üyeleri öğrenciler ile bol bol fotoğraf çekildiler. Karne dağıtım töreni sırasında konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş ise ; “ Bir eğitim öğretim dönemini daha geride bırakıyoruz. Eğitim her şeyden önce gelir. Yıl içerisinde öğrendiklerinizi unutmamak için tatilde ara ara tekrarlar yapın ve kitap okumayı asla ihmal etmeyin. Tatilde çok iyi dinlenin ve önümüzdeki döneme hazır başlayın. Hepinize iyi tatiller diliyorum.” Dedi.

Güneşli

Güneşli