Perşembe, 14 Haziran 2018 11:46

Başkan Akgül'den Muhtarlara İftar

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, ilçedeki muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çatak öğretmenevi bahçesinde Başkan Vekili Akgül önderliğinde yapılan iftar yemeğine AK Parti ilçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, İlçe Müftü vekili İbrahim Çatar, mahalle muhtarları ve ilçedeki kurum amirleri katıldı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül; “İftara katılanlarla yakından ilgilenip, Ramazan gününde muhtarlarımızla iftar yemeğinde bir araya geldik. Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Tutmuş olduğumuz oruçların, yapmış olduğumuz ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bu mübarek aydaki iftar programımızda hem sizlerin istek ve ihtiyaçlarını dinlemek hem de birlik beraberliğimizi kuvvetlendirerek yapmış olduğumuz projelerde bilgi alışverişinde bulunmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Yapmış olduğunuz özverili çalışmalar için hepinize tek tek teşekkür ederim” dedi.

İftar yemeğinin ardından İlçe Müftü vekili İbrahim Çatar’ın yaptığı dua ile sona erdi.

Çoğunlukla Güneşli

Çoğunlukla Güneşli