Çarşamba, 13 Haziran 2018 23:18

Akgül’den İftar Sonrası Hane Ziyareti

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hacı Asım Akgül Ramazan geceleri kapsamında hane ziyareti yaptı.

Akgül’e  İftar Sonrası yapmış olduğu hane ziyaretinde, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, Belediye Fen İşleri Müdürü Erdoğan Babur ve Alacayer mahalle Muhtarı Burhan Katar eşlik etti.

Kaymakam Akgül “ihtiyaç sahibi ailelerimizi Kaymakamlığımız ve Belediyemizin yetkili kurumları ile belirliyor ve Devletimizin sağladığı imkânlar doğrultusunda her ihtiyaçlarında yanlarında olmaya çalışıyoruz. Ramazan ayından önce Cuma günleri yaptığımız mahalle ziyaretlerine Ramazan ayında olmamız nedeniyle, iftardan sonra mesai arkadaşlarımızla ziyaret ederek dertlerine ortak olmaya, taleplerine çare bulmaya gayret gösteriyoruz.” dedi.

Akgül ve beraberindeki heyetle yakından ilgilenen Muhtar ve mahalleliler, “ Sağ olsunlar Kaymakam bey ve personeli bizlerle yakından ilgileniyorlar. Ne zaman ihtiyaç duysak yanımızdalar. Allah devletimizden razı olsun” diye konuştu.

Açık

Açık