Pazar, 10 Haziran 2018 23:55

Okul Müdüründen İftar Yemeği

Görentaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Sait Doğruer tarafından iftar yemeği verildi.

Görentaş Çok Programlı Anadolu Lisesi idarecileri tarafından ilçe merkezindeki restoranda düzenlenen iftar yemeğine Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hacı Asım Akgül, Eşi Demet Akgül, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto ve Atatürk İlkokul müdürü Hamdi İnan katıldı.

Çoğunlukla Güneşli

Çoğunlukla Güneşli