Pazar, 10 Haziran 2018 23:31

Bahçelievler Mahallesinde İftar Yemeği Verildi

Çatak Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından Ramazan Ayı münasebetiyle Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden vatandaşlara iftar yemeği verildi.

Çatak Kaymakamlığı ve Çatak Belediyesi tarafından Bahçelievler Şehit Seyvan Yavuz İlk Okulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hacı Asım Akgül, Eşi Demet Akgül, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, kurum amirleri ile yaklaşık 500 vatandaş katıldı.

Bahçelievler Mahalle muhtarı Halil Yurdagül, mahalleliler adına Kaymakam ve Başkan vekili Akgül’e ve görevli personellere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

İlçe Müftü vekili İbrahim Çatar tarafından okunan duaların ardından program sona erdi.

Çoğunlukla Açık

Çoğunlukla Açık