Pazar, 10 Haziran 2018 23:16

Cumhuriyet Mahallesinde İftar Yemeği Verildi

Çatak Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından Ramazan Ayının başlaması ile Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden vatandaşlara iftar yemeği verildi.

Çatak Kaymakamlığı ve Çatak Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahalle’sinde Geçen yıl Çatak Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Pazar alanında düzenlenen iftar yemeğine Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hacı Asım Akgül, Eşi Demet Akgül, Cumhuriyet Savcısı Bekir Ozan Ayçiçek Hakim Ahmet Tufan Demir, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, kurum amirleri ile yaklaşık 200 vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Mahalle muhtarı Asat Şipal, mahalleliler adına Kaymakam ve Başkan vekili Akgül’e ve görevli personellere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

İlçe Müftü vekili İbrahim Çatar tarafından okunan duaların ardından program sona erdi.

Güneşli

Güneşli