Pazar, 10 Haziran 2018 13:05

Çatak Rafting Takımı Tunceli’deki Şampiyonada Göz Doldurdu

Çatak Belediyespor bünyesinde kurulan rafting takımı Tunceli’de 23-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen R-4 Türkiye Rafting Şampiyonası ikinci etabına katıldı. Şampiyona sonucunda Çatak rafting takımı yine ilk 5’e girmeyi başardı.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu (GOSBF) tarafından düzenlenen, Tunceli Valiliği ve Belediyesi tarafından desteklenen şampiyonaya Türkiye’nin çeşitli illerinden 17 takım 300 sporcu katıldı. Şampiyonaya Van’ı temsilen Çatak Belediyespor bünyesinde kurulan A takımı ve B takımı Mix Open olarak katıldı.

YİNE DERECEYLE DÖNDÜLER

Çekişmeli geçen yarışlar sonucunda Rizespor birinci, Çaykurspor ikinci, Düzce Cumayeri Belediyesi üçüncü olurken, Çatak A takımı dördüncü, B Mix Open takımı ise beşinci olmayı başardı. Çatak Belediyespor Antrenörü ve GOSB Van İl Temsilcisi Süleyman Bayat, başarılarında Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül’ün çok büyük katkısı olduğunu söyledi. Bayat, Bugüne kadar kimse Çataklı gençleri spora yönlendirmedi ve destek vermedi. Kaymakamımızın vermiş olduğu destek sayesinde tüm yarışmalara katılıyoruz. Katıldığımız her yarışmadan da derece ve ödülle dönüyoruz. Gençlerimiz hem spor yapıyor hem de eğleniyor. Dünya şampiyonasında inşallah iyi bir derece yapacağız. Tunceli'de yapılan Türkiye Rafting Şampiyonasına katılmamıza destek veren bize güvenen Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Hacı Asım Akgül’e Belediye Başkan Yardımcımız Murat Okan’a ve Belediyespor Kulüp Başkanımız Erdoğan Babur’a teşekkür ederim. Hedefimiz ilçemizin adını dünya şampiyonasında duyurmak" şeklinde konuştu.

Güneşli

Güneşli