Pazar, 10 Haziran 2018 13:03

Çatak’ta Ramazanda Çocuklar Gönüllerince Eğleniyor

Çatak Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan programlarına bu yıl birbirinden güzel farklı etkinlikler renk katıyor. Özellikle çocuklar, geçmiş ramazanların ruhuna uygun eğlendiriliyor.

Çatak Belediyesi her gün farklı bir mahallede ramazan etkinliklerini sürdürüyor. Etkinlikler kapsamında iftar sonrası kurulan sahnelerde çocuklar yapılan gösterilerle doyasıya eğlendiriliyor. Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, yaptıkları programlarla ramazan gecelerini renklendirdiklerini söyledi. Akgül, Ramazan geleneklerini yaşatmak adına ilçe halkına eski ramazanları unutturmayacak gösteriler sunulmasını sağlıyoruz. Bu kapsamda animasyon gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunu, kukla gösterileri gibi birçok farklı oyun sergileniyor. Katılımın yoğun olduğu gösterilerde eğlencenin tadını çıkaran çocuklarla beraber büyükler de hoş vakit geçiriyor. Bu etkinlikler sayesinde ilçe halkı çocukları ile birlikte dolu dolu Ramazan geceleri geçirirken, bu tarz etkinlikleri düzenlediğimiz için bize olumlu yansımaları oluyor dedi.

Çoğunlukla Açık

Çoğunlukla Açık