Pazar, 10 Haziran 2018 12:52

İl Milli Eğitim Müdürü Tevke’den Akgül'e Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Beraberindeki İl Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan ve İlçe Şube Müdürü Şükriye Ersari ile ziyaret gerçekleştiren Tevke, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül'ün makamında bir süre sohbet etti. İlçenin eğitim durumu, yürütülen çalışmalar ve 2018 yılı yatırım programının değerlendirildiği görüşmede görüş alış verisinde bulunuldu. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül ile Milli Eğitim Müdürü Tevke ve okul müdürleri daha sonra Çatak Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından Muhammed Sait Aydın Anadolu Lisesinde öğrencilere verilen İftar yemeğinin ardından ilçeden ayrıldı.

Çoğunlukla Açık

Çoğunlukla Açık