Perşembe, 07 Haziran 2018 22:20

Akgül’e Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürlüğü’nden Forma

Çatak İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Sorumlusu ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Yaltay, ilçede görev yapan beden eğitimi öğretmenleri ile birlikte Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül’ü makamında ziyaret ederek forma hediye etti.

Göreve başladıktan sonra spor ve sporcuya büyük destek veren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül bu konuda büyük takdir topluyor. Spora verdiği desteklerden dolayı ilçedeki spor camiası Akgül’ü makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Ziyarete gelen ekip, Akgül’e üzerinde isminin yazılı olduğu Milli Eğitim Voleybol takımının formasını hediye etti.

AMACIMIZ GENÇLERİ SPORLA TANIŞTIRMAK

Gençlere sahip çıkarak onları sporda bir araya getirmek amacıyla Çatak Belediye Sporu kurduklarını belirten Akgül, ilçede sporun gelişmesinde beden eğitimi öğretmenlerinin büyük önem arz ettiğini söyledi. Akgül, “Bizim öncelikli amacımız gençlerin sporla tanışıp kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak. Küçük ilçelerde sporcular çok zor şartlar altında görevlerini sürdürüyorlar. Birçok imkânsızlıklara rağmen mücadelelerini fedakârlıkla yapmaya çalışıyorlar. Biz kaymakamlık ve belediye olarak her zaman sporcularımıza sahip çıkılarak destek olacağız.  Sizlere de bu anlamlı hediyenizden dolayı teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı”.

Güneşli

Güneşli