Perşembe, 07 Haziran 2018 22:09

Her Çocuk Bir Umuttur Derneği’nden Kaymakam Akgül’e Ziyaret

Her Çocuk Bir Umuttur Derneği Yönetim Kurulu  Başkanı Veysel Özaras, Genel Sekreter Burhan Bedir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş ve Şube Müdürü Metin Yaltay ile beraber Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Veysel Özaras Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül’e dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Akgül, Her Çocuk Bir Umuttur Dernek yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Reşan İlkokul öğrencilerine yaptıkları yardımları için teşekkür etti.

ÇOCUKLARIMIZA UMUT OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Her Çocuk Bir Umuttur Derneği Başkanı Özaras çocuklara umut olmak için çalıştıklarını belirterek, "Çocuklarımıza eğitim konusunda umut olmak, onları bir nebzede olsa sevindirmek bizi çok mutlu etti. Derneğimize yapılan talepler doğrultusunda düzenli bir şekilde ilçelerimizde belirlediğimiz kırsal mahallelere gidip oradaki çocukları sevindirmek için çalışıyoruz. Vakıf, dernek ve kuruluşlar tarafından derneğimize bağış yapılıyor. Bizlerin aracılığı ile çocuklara umut, mutluluklarına ortak olmuş oluyorlar" dedi.

Ziyaret sonunda dernek üyeleri tarafından, ziyaretin anısına Kaymakam Akgül'e kitap hediye edilip ardından toplu fotoğraf çekildi.