Perşembe, 07 Haziran 2018 22:06

Çatak’ta ‘Hikâye-i Kaymakam’ Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Çatak Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı’nın organizesiyle ’Hikâye-i Kaymakam’ adlı tiyatro oyunu sergilendi. Oyun izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.

Çatak Atatürk İlkokul konferans salonunda sahnelenen oyunu Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Eşi Demet Akgül, Cumhuriyet Savcısı Bekir Ozan Ayçiçek, Yüzbaşı Ömür Tekeli, ilçede görevli idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar birlikte izledi.

Yönetmenliğini Metin Karaman’ın yaptığı Ömür Akkan, Muhlis Asan, Ceren Bayir, Selin Köktener, Sezen Ürgen, Hakan Fidan ve Ergin Yıldız’ın oynadığı tiyatro tek perdede sunuldu. İlçeye yeni atanan bir kaymakamın başından geçenlerin traji komik olarak anlatıldığı tiyatro oyunu, hem güldürdü hemde düşündürdü. Başarılı bir oyun ortaya koyan tiyatro ekibi unutulmaz bir gece yaşattıkları izleyicilerden büyük alkış aldı.