Çarşamba, 09 May 2018 19:28

Belediye’den Kaçit Ortaokuluna Basketbol Sahası

Eğitime her alanda destek veren Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Kaçit Mahallesinde eğitime yeni açılan ortaokuluna basketbol sahası yaptırdı.

Çatak'taki akademik başarının yükseltilmesi için yoğun bir çalışma yürüten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, sportif faaliyetler için de öğrencilere uygun alanlar oluşturuyor. Akgül, bu kapsamda eğitime yeni açılan Kacit Ortaokulu'nun bahçesine basketbol sahası yaptırdı. Sağlıklı nesiller için sporun önemine dikkat çeken Akgül, "Bu yıl Çatak Belediyesi olarak okullarımızı tadilattan geçirdik. Birçok mahalleye de yeni okul yaptık. Yeni yaptığımız okullarımızdan biri olan Kaçit Ortaokuluna şimdi de toplam maliyeti 33 bin lira olan 50 metreküp beton 35 metre uzunluğunda 3 metre yüksekliğinde duvar, etrafına boru profil ve tel örgülerle kapatılan güzel bir basketbol sahası yaptırdık. Biz gençlerimizi çok seviyor ve değer veriyoruz. Eğitim kurumlarımız bizim gözbebeğimiz. Gençlerimizin okullarda iyi bir eğitim alması ülkemiz için çok önemli. Okullarımız tüm imkânlarıyla güzel mekânlar haline geldi. Voleybol ve Basketbol sahamızla birlikte bu okulumuz da çok güzel oldu" dedi.