Çarşamba, 09 May 2018 19:26

İş-Kur Kuraları Çekildi

Çatak Belediyesi bünyesinde çalıştırılacak 51 İş-Kurlunun kurası noter huzurunda çekildi.

Çatak kapalı spor salonunda yapılan kura çekimine başvuruda bulunan 404 kişi katıldı. 6 ay süreyle istihdam edilecek işçilerin kura çekimi sonrası 51 asil ve 51 yedek belirlendi. Kurada ismi çıkanlar sevinç yaşarken, ismi çıkmayanlar ise hayal kırıklığı yaşadı.

ADİL BİR KURA ÇEKİMİ OLDU

Kura çekiminin ardından açıklama yapan Çatak Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, adil bir kura çekimi olduğunu söyledi. Okan, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da belediyemizde istihdam edilmek üzere 51 kişilik bir alım gerçekleştirmek için başvuru yaptık. Bunun için 404 müracaat oldu. Vatandaşlarımıza eşit ve adil davranmak amacıyla kuramızı noter Şeyda Sağlam huzurunda gerçekleştirdik. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan her vatandaş bizim için aynıdır. Vatandaşlarımıza yaptığımız eşit hizmetlerde olduğu gibi işçi alımında da eşit davrandık" dedi.

Çoğunlukla Açık

Çoğunlukla Açık