Çarşamba, 09 May 2018 18:50

Miniklerin Okuma Bayramı

Atatürk İlkokulu'ndaki 82 birinci sınıf öğrencisi okumaya geçişlerini düzenledikleri etkinliklerle bayram havasında yaşadı.

Renkli görüntülerin yaşandığı okuma bayramına Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Eşi Demet Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Salih Taş,  AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, merkez okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okumaya geçen öğrenciler, sevinçlerine ortak olan izleyicilere yaptıkları gösterilerle unutulmaz anlar yaşatırken, ayakta alkışlandılar. Gösteriler sonrası Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül okumaya geçen tüm öğrencileri tebrik ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çoğunlukla Açık

Çoğunlukla Açık