Çarşamba, 09 May 2018 18:42

Çataklı Güreşçiden Büyük Başarı

Çatak, farklı alanlarda her gün yeni bir başarıyla kendinden söz ettiriyor. Özellikle spor alanında hızlı bir yükselme gösteren Çatak'ta lise öğrencisi güreşçi bölge birinciliğini alarak ilçenin gururu oldu.

Ağrı'da yapılan ve 12 ilden birçok sporcunun katıldığı serbest stil güreş şampiyonasında 50 kilogramda Çatak Muhammed Sait Aydın Anadolu Lisesi Öğrencisi Mehmet Tomak, rakiplerini tek tek yenerek birinci oldu. Tomak bu başarısıyla ilçenin gururu olurken, önümüzdeki günlerde Bursa’da yapılacak okul sporları Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Şampiyonada Van 2 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük elde ederek takım olarak bölge üçüncüsü oldu.