Çarşamba, 09 May 2018 18:38

Çatak Rafting Takımı Dünya Rafting Şampiyonasında

Spor alanında büyük bir atılım gösteren Çatak'ta, belediye bünyesinde kurulan rafting takımı 9-13 Mayıs tarihleri arasında Rize'nin Ardeşen İlçesinde düzenlenecek Dünya Rafting Şampiyonasına katılacak.

Çatak Belediyespor Rafting takımı Türkiye'nin en uzun parkuru olan Norduz ve Sorkin çaylarında yaptıkları zorlu çalışmalarını başarılarla süslüyor. Bu kapsamda birçok ülkeden sporcunun katıldığı uluslararası Türkiye Rafting Şampiyonası Dalaman etabına Antrenör Süleyman Bayat başkanlığında katılan rafting takımı U19 ve açık yaş kategorilerinde gösterdiği olağanüstü performansla göz doldurdu.

DÜNYA ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR

Takımın gösterdiği performans ve mücadele Türkiye Rafting As Başkanı ve WRF Dünya Rafting 2 . Başkanı Fikret Yardımcı'nın dikkatini çekti. Çatak Belediyespor U19 takımı ve antrenör Süleyman Bayat 09-13 Mayıs 2018'de Rize'nin Ardeşen İlçesinde düzenlenecek olan Dünya Rafting Şampiyonasına katılmak üzere milli takıma seçildi.

KAYMAKAM AKGÜL'Ü ZİYARET ETTİLER

Başarıyla dönen rafting takımı antrenörleri Süleyman Bayat ile birlikte Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'ü makamında ziyaret ederek, milli takıma girdiklerinin müjdesini verdi. Ayrıca 4 Eylül 2018'de ilçede düzenlenecek rafting şampiyonası hakkında bilgi veren Bayat, Akgül'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Akgül, Makamında Rafting takımını Mali Hizmetler Müdürü Yeliz Ercan Ve AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur ile birlikte Kabul etti.

Çoğunlukla Açık

Çoğunlukla Açık