Çarşamba, 09 May 2018 18:35

Çatakspor Fırtına Gibi

Belediye bünyesinde kurulan Çatak Belediyespor Futbol Takımı, sahalarda fırtına gibi esiyor. Daha önce deplasmanda yaptığı hazırlık maçında Gevaşspor'u 8-6 mağlup eden Çatakspor kendi sahasında bu kez Gevaşspor'u 7-2 bir skorla yenerek amatör lig maçları öncesi umut verdi.

Semt sahasında yapılan maça İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Belediyespor Başkanı Erdoğan Babur ve Çataklı futbol severler büyük ilgi gösterdi. 90 dakika boyunca takımlarını destekleyen vatandaşlar, bol gollü maçla stres atmış oldu. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül takımın oynadığı futboldan memnun olduğunu belirterek, gençlerin spora yönlendirilmesinin önemine dikkat çekti. Belediyespor bünyesinde kurulan futbol takımının, her geçen gün başarı çıtasını biraz daha yükseltiğini anlatan Akgül, daha büyük başarılar geleceğini söyledi.

Antrenör Erkan Eraslan ise amaçlarının 1. Amatör kümeye çıkmak olduğunu belirterek, "Hazırlık maçlarımızı sürdüreceğiz. Çatakspor'un başarı çıtasını daha yukarı çıkarmak istiyoruz. 28 Nisanda başlayacak 2. küme maçları öncesi gurubumuzda bulunan Gevaşspor'u güzel bir maçla yenmeyi başardık. Bu bize moral oldu" dedi.

Çoğunlukla Açık

Çoğunlukla Açık