Çarşamba, 09 May 2018 18:28

İl Milli Eğitim Müdürü Tevke’den Akgül'e Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Beraberindeki İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Şahin Uçkan, Ebubekir Yetkin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, İlçe Şube Müdürleri Mehmet Metin Yaltay ve Şükriye Ersari ile ziyaret gerçekleştiren Tevke, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül'ün makamında bir süre sohbet etti. İlçenin eğitim durumu, yürütülen çalışmalar ve 2018 yılı yatırım programının değerlendirildiği görüşmede görüş alış verisinde bulunuldu. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül ile Milli Eğitim Müdürü Tevke ve ekibi daha sonra halk eğitim müdürleri toplantısına katıldı. Milli Eğitim Müdürü Tevke, Çatak Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Kanispi Şelalesi'nde organize edilen yemeğin ardından ilçeden ayrıldı.

Çoğunlukla Açık

Çoğunlukla Açık