Çarşamba, 11 Nisan 2018 19:31

Personele Liderlik Eğitimi

Çatak Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanıp Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından kabul edilen teknik destek projeleri kapsamındaki eğitimler 40 personelin katılımıyla gerceklestirildi.

Hükümet Konağındaki toplantı salonunda yapılan ve 10 süren eğitimde kaymakamlık ve belediye personeline liderlik eğitimi, öfke kontrolü ve stresle başa çıkma, protokol kuralları ve proje yazım desteği gibi alanlarda eğitimler verildi. Eğitim Merkezi Konya'da bulunan Çevik Danışmanlık Şirketinden Dr. Naci Çuhacı ve Kazım Özatak tarafından verildi. Eğitim sonucunda 40 personele Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül tarafından katılım sertifikaları verildi. Bu eğitimlerin personeli manevi ve kurumsal kültür açısından son derece geliştirdiğine inandığını belirten Akgül, projede emeği geçen İlçe SYDV Müdürü Aydın Babur ve proje ekibine teşekkür etti.

Çoğunlukla Açık

Çoğunlukla Açık