Çarşamba, 11 Nisan 2018 19:27

Uçurtma Şenliği'nde Gökyüzü Rengarenk Oldu

Kayaboğazı İlkokulu ve Ortaokulu'nda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından uçurtma şenliği düzenlendi. Şenlikte öğrenciler doyasıya eğlenirken, gökyüzü rengarenk oldu.

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'ün sosyal etkinliklere verdiği önem ilçedeki kurumları da harekete geçirdi. Bu kapsamda Çatak SYDV Görentaş Mahallesi'ndeki Kayaboğazı İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile birlikte uçurtma şenliği düzenledi. Mahalledeki düz bir alanda gerçekleştirilen şenliğe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, SYDV Müdürü Aydın Babur, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SÜRECEK

Şenlikle birbirinden güzel uçurtmaları uçuran öğrenciler gönüllerince eğlenirken, renkli görüntüler yaşandı. Öğrencilerin sevincine ve heyecanına ortak olan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, "Bugün çocuklarımızla birlikte güzel bir etkinlikte buluştuk. Düzenlediğimiz uçurtma şenliğinde çocuklarımızın neşesine ve sevincine ortak olduk. Kaymakamlık ve belediye olarak sosyal, kültürel ve sanat alanındaki programlara aralıksız devam edeceğiz. Çocuklarımıza yönelik sosyal projeler devam edecek. Bu şenliğe taşımalı eğitim yapan ve Görentaş Mahallemizde ikamet etmekte olan çocuklarımız katıldı"dedi.

Etkinlik sonunda öğrencilere kek ve meyve suyu ikram edildi.

Kar Yağışlı

-1°C