Çarşamba, 11 Nisan 2018 19:11

Cumhuriyet Mahallesi'nde Taş Duvar Çalışması

Çatak'ta Kaymakamlık ve belediye, hizmet bekleyen mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Havaların ısınmasıyla birlikte Cumhuriyet Mahallesi'nde taş duvar örülmeye başlandı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'ün mahalle ziyaretleri sırasında Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Azat Şipal ve YİBO Müdürü Fatih Gül, mahallenin modern bir görünüme kavuşması ve yol güvenliğinin sağlanması için taş duvar örülmesini istedi. Bu talebi değerlendiren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül'ün talimatıyla mahallede taş duvar çalışması başlatıldı.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Akgül, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan ve yüklenici firma yetkilisi Turgut Şipal ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. 3 metre yüksekliğinde 300 metre uzunluğunda duvar örüleceğini belirten Akgül, vatandaşların sıkıntılarını gidermek için çalışmaların hızla sürdüğünü ifade etti. İlçe genelinde yapılan birçok çalışma ile asıl hedeflerinin standart bir üst yapıya sahip olmak olduğunu vurgulayan Başkan Akgül, “Bu çerçevede ilçe genelindeki çalışmalarımız devam ediyor. Merkez mahallelerimiz dışında diğer mahallelerimizin sorunlarına da bu anlamda çözüm getirmek için yaptığımız çalışmaları milletin hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Yol güvenliğini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde taş duvarla, istinat duvarı çalışmalarını yaptırıyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Taş duvar 1 ay içersinde tamamlanacak. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Kar Yağışlı

-1°C