Salı, 10 Nisan 2018 18:51

Çatak'ta Kızlar Futsal Turnuvası Düzenlendi

Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, yıldız kızlar futsal turnuvası düzenlendi. 6 ortaokul takımının kıyasıya mücadele verdiği turnuvada Konalga Hayati Kapıkaya Ortaokulu şampiyon oldu.

Yatılı Bölge Ortaokulu spor salonuda yapılan ve Burhan Çelik tarafından yönetilen maçlar 1 hafta sürdü. 2 grup halinde yapılan maçlarda takımlar arasında çekişmeli maçlar oynandı.

Maçlar sonucunda her iki gruptan 2'şer takım yarı finale çıktı. Yarı final maçlarının ardından finale Konalga Hayati Kapıkaya Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu kaldı. Final maçında Konalga Hayati Kapıkaya Ortaokulu şampiyon olurken, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Yatılı Bölge Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Güneşli

Güneşli