Salı, 10 Nisan 2018 18:41

Karan Ailesine Taziye Ziyareti

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, ilçede vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretini sürdürüyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, Van’da vefat eden Merhum Ali Karan için Alacayer mahallesi Taziye evinde kurulan merhumun yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Vefat eden Merhum Karan’ın yakınlarıyla bir araya gelen Akgül, merhuma Allah’tan rahmet dilerken, yakınlarına da taziyelerini bildirdi. Akgül'e taziye ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, İlçe Müftüsü İlhan Günay,Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, Fen İşleri Müdürü Erdoğan Babur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Raci Selçuk, Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto, SYDV Müdürü Aydın Babur ve vatandaşlar eşlik etti.

Taziye ziyareti İlçe Müftüsü İlhan Günay tarafından okunan Kuran ve duaların ardından sona erdi.

Kar Yağışlı

-1°C