Salı, 10 Nisan 2018 18:38

Gültepe Ailesine Taziye Ziyareti

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretlerini sürdürüyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, Van’da vefat eden Merhum Kerem Gültepe için Şabaniye  mahallesi Taziye evinde kurulan merhumun yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Vefat edenlerin yakınlarıyla bir araya gelen Akgül, merhuma Allah’tan rahmet dilerken, yakınlarına da taziyelerini bildirdi. Akgül'e taziye ziyaretlerinde, İmam Şefik Say, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, Fen İşleri Müdürü Erdoğan Babur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Raci Selçuk, Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto, SYDV Müdürü Aydın Babur ve vatandaşlar eşlik etti.

Taziye ziyareti İmam Şefik Say tarafından okunan Kuran ve duaların ardından sona erdi.

Kar Yağışlı

-1°C