Salı, 10 Nisan 2018 17:31

Okuma Yazma Seferberliği Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan 'Okuma yazma bilmeyen kalmasın' seferberliği ile ilgili Çatak'ta bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Belediye konferans salonunda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvanılık Müdürü Raci Selçuk, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Fadile Aşçı ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Fadile Aşçı, okullarda açılan okuma-yazma kursları ve alan taramasında yapılanlar hakkında bilgi verdi. Alan taramalarının çok başarılı geçtiğini anlatan Aşçı, ilçede okuma-yazma bilmeyenlerin en düşük seviyeye düşüreceklerini söyledi.