Salı, 10 Nisan 2018 16:58

Çatak Belediyespor Futbol Takımı Galibiyetle Başladı

Çatak Belediyespor Futbol Takımı, amatör liglerin başlaması öncesi Gevaşspor ile yaptığı hazırlık maçını kazanarak, galibiyetle başlayıp moral buldu.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'ün gençleri spora yönlendirmek için Belediyespor bünyesinde kurulan futbol takımı, her geçen gün başarı çıtasını biraz daha yükseltiyor. Amatör liglerin öncesi hazırlık maçlarına başlayan Çatakspor, Antrenör Erkan Eraslan yönetiminde ilk sınavını deplasmanda Gevaşspor karşısında verdi. Çekişmeli geçen maçta Çatakspor, Gevaşspor'u 8-6 mağlup ederek hazırlık maçlarına galibiyetle başladı.

Amaçlarının 1. Amatör kümeye çıkmak olduğunu belirten Antrenör Eraslan, "Hazırlık maçlarımızı sürdüreceğiz. Çatakspor'un başarı çıtasını daha yukarı çıkarmak istiyoruz. 28 nisanda başlayacak 2. küme maçları öncesi gurubumuzda bulunan Gevaşspor'u güzel bir futbolla yenmeyi başardık. Bu bize moral oldu" dedi.

Kar Yağışlı

-1°C