Salı, 10 Nisan 2018 16:55

Futbol Turnuvası Birincileri Ödüllerini Kaymakam Akgül'den Aldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve Çatak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen "5G, Gelişen Gelecek Güvenle Gülümseyen Gençler" projesi kapsamında yapılan futbol turnuvasında dereceye giren takımlara Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül ödüllerini verdi.

Proje kapsamında U15,U16,U17 ve U18 kategorilerinde 18 takımın katıldığı turnuvada, maçlar Çatak halı sahada oynandı. Takımların birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiği turnuva sonunda dereceye giren takımlar kupalarını ve ödüllerini Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'den aldı. Akgül, amaçlarının gençlere spor alışkanlığı kazandırarak sağlıklı birer birey olmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto, SYDV Müdürü Aydın Babur ve Atatürk İlkokulu Müdürü Hamdi İnan'dan oluşan proje ekibi de Akgül'e spora verdiği önem ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Güneşli

Güneşli