Salı, 10 Nisan 2018 16:37

Satranç Turnuvası'na Büyük İlgi

Çatak'ta düzenlenen liseler arası satranç turnuvasına 4 okuldan 40 öğrenci katıldı. İsviçre sistemi ile yapılan müsabakalarda dereceye girenler ödüllendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Çatak ilçe temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvaya Muhammed Sait Aydın Anadolu Lisesi, Görentaş Çok Programlı Lisesi, Şehit Talha Musap Salçuk Anadolu İmam Hatip Lisesi, Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı. İlçe satranç temsilcisi Akın Bilgin başhakemliğinde öğretmenevinde yapılan müsabakalarda Eralp Türkyılmaz, Ramazan Goral, Hakan Akıllıoğlu, Mustafa Yılmaz gözlemci hakem olarak görev aldı.

TURNUVA 2 GÜN SÜRDÜ

2 gün süren ve 7 tur üzerinden yapılan müsabakalarda en çok galibiyeti alan Şehit Talha Musap Salçuk Anadolu Lisesi öğrencisi Mahmuthan Ertem birinci,  Görentaş Çok Programlı Lisesi öğrencisi Salih Seyhan ikinci, Mehmet Sait Aydın Anadolu Lisesi öğrencisi Cahit Karabulak ise üçünçü oldu. Dereceye giren öğrenciler madalya, ayakkabı, saat ve eşofman takımı ile ödüllendirilirken, turnuvanın tek bayan öğrencisi Azize Okan'a da aynı ödüller verildi.

Güneşli

Güneşli