Salı, 13 Mart 2018 19:38

ALAY AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, ilçede vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretlerini sürdürüyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, Van’da vefat eden Merhume Kamile Alay için Çatak Merkez Taziye evinde kurulan merhumenin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Çatak Merkez Taziye evine Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, İlçe Vaizi İbrahim Çatar, kamu görevlileri, belediye personelleri ve vatandaşlar ile giden Akgül, Merhume Alay’ın yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Vefat eden Kamile Alay’ın oğlu Nizamettin Alay ve yakınlarıyla bir araya gelen Akgül," Merhumeye Allah’tan rahmet sizlere başsağlığı dilerim. Bu zor süreci yaşayan sizlerin acısına ortak olmak için buradayız. Okunan dualar ruhuna değsin. Mekânı cennet olsun." dedi.

Taziye ziyareti İlçe Vaizi İbrahim Çatar tarafından okunan Kuran ve duaların ardından sona erdi.

Güneşli

Güneşli