Pazartesi, 12 Mart 2018 16:13

Jandarma Karakoluna Moral Ziyareti

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Bilgi Jandarma Karakolunu ziyaret ederek hem incelemelerde bulundu, hemde Mehmetçik’e moral verdi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül’e, ilçe merkezine 25 kilometre uzaklıktaki karakol ziyaretinde Cumhuriyet Savcısı Mustafa Aşçı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz, İlçe Müftüsü İlhan Günay, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Raci Selçuk, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Güvener, Eski AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur eşlik etti. Bilgi Karakol Komutanı jandarma Astsubay Başçavuş Ramazan Erdoğan tarafından karşılanan Kaymakam Akgül ve beraberindekiler, burada karakol hakkında bilgiler alarak şeref defterini imzaladı.

MEHMETÇİKLERİMİZİ BİZE EMANETTİR

Zaman zaman karakol ziyaretleri yaparak Mehmetçiğin sorunlarını dinleyip moral verdiklerini belirten Akgül, “İlçemizde bulunan jandarma karakollarını ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu ziyaretimizi Gürpınar ilçesi ile sınır olan Bilgi karakolumuza yaptık. Karakolda incelemelerde bulunduk. Komutan ve Mehmetçiklerimizle bir araya gelerek sohbet edip varsa sorunlarını dinliyoruz. Ailelerinden uzak görevlerini ifa eden tüm Mehmetçiklerimizi kutluyorum. Vatanımızın, milletimizin bekçiliğini yapan bu aziz vatan evlatları, bizlere emanettir. Her zaman onların yanında olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Bilgi Jandarma Komutanı Astsubay Başçavuş Ramazan Erdoğan ise, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül ve beraberindekilerin karakolumuzu ziyaret etmeleri bize onur verdi. Bu ziyaretin, vatani görevini yapan Mehmetçiğimizin moral ve motivasyonuna büyük katkı sağladığını düşünüyorum “dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Çoğunlukla Güneşli

Çoğunlukla Güneşli