Pazartesi, 12 Mart 2018 16:00

Ak Parti Bölge Koordinatörü Özyolcu'dan Akgül'e Ziyaret

Ak Parti Bölge Koordinatörü Ağrı Eski Milletvekili Halil Özyolcu, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Savaş Nurullah Kıylık ve partililer Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'ü makamında ziyaret etti.

KOORDİNATÖR HİZMETLERDEN ETKİLENDİ

Ak Parti Van ve Hakkari Bölge Koordinatörü Halil Özyolcu, beraberindeki heyetle birlikte Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Akgül'ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. İlçe ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Koordinatör Özyolcu,  hizmetlerden çok etkilendiğini ifade etti. Akgül'ü yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik eden Özyolcu, aynı tempoyla hizmetlerin sürmesini istedi.

Akgül, Çatak ile ilgili yapılması gereken hizmetleri kısa, orta ve uzun vadede planladıklarını ve birçok projenin kısa sürede tamamlanıp hayata geçirildiğini söyledi. Akgül, “Doğa Harikası şirin ilçemiz için hep birlikte el ele vererek hayırlı ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Ziyaretiniz bize moral vermiştir. Bundan dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Çoğunlukla Güneşli

Çoğunlukla Güneşli