Pazar, 11 Mart 2018 20:46

AKGÜL’ÜN BİLGİ MAHALLE ZİYARETİ

Akgül, bu ay içerisindeki mahalle ziyaretlerinin sonuncusunu Bilgi Mahallesi’ne gerçekleştirdi. Muhtar İsa Urut ve mahalleli tarafından karşılanan Akgül, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Bilgi Mahallesinin yıllardır el atılmayan yol problemini çözüme kavuşturduklarını belirten Akgül, bu tür hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Muhtar Urut ve mahalle sakinleri de Akgül’e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

MAHALLE ZİYARETLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Akgül, mahalle ziyaretlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, sorunları yerinde tespit edip anında müdahale etme şansı bulduklarını söyledi. Akgül, “Hizmetlerimiz kesintisiz bir şekilde sürüyor. Öncelikli hedefimiz mahallelerimizin alt yapı ve yol sorunlarını çözüme kavuşturmaktır. Bu kapsamda tüm mahallelerimizi rutin olarak her hafta ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geliyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Gittiğimiz mahallelerde vatandaşlarımızın gösterdiği misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Akgül’e mahalle ziyaretinde Cumhuriyet Savcısı Mustafa Aşçı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz, ilçe Müftüsü İlhan Günay, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Güvener, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, Eski AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur ve Kurum Amirleri eşlik etti.

Çoğunlukla Güneşli

Çoğunlukla Güneşli