Pazar, 11 Mart 2018 20:37

AKGÜL’ÜN BOYUNPINAR MAHALLE ZİYARETİ

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül’ün ikinci durağı Boyunpınar Mahallesi oldu.Mahalle Muhtarı Mehmet Gültepe ve vatandaşlar tarafından karşılanan Akgül, vatandaşlara tek tek söz vererek dinledi. Vatandaşların taleplerini tek tek not eden Akgül, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mahalle sakinleri de Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili  Akgül’ün göreve geldiği günden beri sorunlarla yakından ilgilendiğini ve mahallelerini ziyaret etmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirttiler.

Akgül’e mahalle ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz, ilçe Müftüsü İlhan Günay, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Güvener ve Kurum Amirleri eşlik etti.

Çoğunlukla Güneşli

Çoğunlukla Güneşli