Pazar, 11 Mart 2018 20:20

ESİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Kaymakam Akgül, taziye ziyaretleri kapsamında Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördüğü sırada vefat eden Asya Esin için eşi Sıddık Esin'e başsağlığı diledi. Çatak merkez taziye evinde kurulan taziyeye Jandarma Binbaşı Yunus Gündüz, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Güvener, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, ilçe Müftüsü İlhan Günay, kamu görevlileri ve belediye personeli ile giden Akgül, Esin'in yakınlarıyla tek tek tokalaşıp başsağlığı diledi. Ailenin acısını paylaştıklarını belirten Akgül ve beraberindekiler, Müftü Günay'ın Kuran ve dua okumasını ardından taziye evinden ayrıldı.

Çoğunlukla Güneşli

Çoğunlukla Güneşli