Pazar, 11 Mart 2018 19:46

TAMUÇU AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, ilçede vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretlerini sürdürüyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, Mersin'in Tarsus İlçesi'nde vefat eden Meryem Tamuçu'nun Çatak'ın Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden oğlu Aziz Tamuçu'na taziye ziyaretinde bulundu. Çatak merkez taziye evine Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, İlçe Vaizi İbrahim Çatar, kamu görevlileri, belediye personelleri ve vatandaşlar giden Akgül, Tamuçu'nun yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Vefat eden Meryem Tamuçu'nun oğlu Aziz Tamuçu ve yakınlarıyla bir araya gelen Akgül," Bu zor süreci yaşayan sizlerin acısına ortak olmak için buradayız. Okunan dualar ruhuna değsin. Allah rahmet eylesin" dedi.

Taziye ziyareti İlçe Vaizi İbrahim Çatar tarafından okunan Kuran ve duaların ardından sona erdi.

Çoğunlukla Güneşli

Çoğunlukla Güneşli