Pazar, 18 Şubat 2018 17:25

Kaymakam ve Başkan Vekili Akgül’ün Kurs Ziyareti

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş,Şube Müdürü Şükriye Ersari, Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Güvener ile birlikte, Onağıl Mahallesinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde devam eden trikotaj ve el kadın Giysileri kurslarını ziyaret ederek Ustaöğreticiler ve kursiyerler ile bir araya geldi.

Halk Eğitim Merkezi’nde devam eden kursları ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Hacı Asım Akgül, Mahallede Açılan kurslar ve yürütülen çalışmalar hakkında Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto’dan bilgi aldı. Kursiyerler ile sohbet edip, kurslara Belediye olarak gerekli desteği vermeye her zaman hazır olduklarını belirtti.
Eğitim Merkezi içerisinde kurs gören kursiyer hanımlar ile hasbihal eden kaymakam ve Başkan vekili Akgül hanımlar tarafından iletilen talepleri ve istekleri dinleyerek, talep ettikleri hususlarda gerekli desteği en kısa sürede vereceklerini belirtti. Güzel bir sohbet ortamı içerisinde gerçekleştirilen ziyaretten ve ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hacı Asım Akgül’e ve Beraberindekilere taleplerini birinci ağızdan iletmiş olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren kursiyerler Kaymakam Akgül’e teşekkür ettiler. Kaymakam Akgül’de kurslarda üretilen el emeği göz nuru ürünlerin satılması ve sergilenmesi konusunda her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Manto ahşap boyamadan, dikiş nakış kurslarına kadar pek çok alanda devam eden kurslara yoğun bir ilgi olduğunu, talep edilmesi ve taleplerin yeterli sayıya ulaşması durumunda talep edilen kursların hemen açılacağını belirttiler.

Çoğunlukla Güneşli

Çoğunlukla Güneşli