Pazar, 18 Şubat 2018 08:25

ÇPAL’ de Akademik Başarıyı ve Eğitimi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Çatak’ta Çok Programlı Anadolu Lisesinde 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 1. Dönem değerlendirmesi ve 2017-2018 yılı 2. Dönem akademik çalışmaları hakkında toplantı yapıldı.

Çok Programlı Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantının başkanlığını Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül yaptı. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, İlçe Şube Müdürü Şükriye Ersari, Okul Müdürü, idarecileri ve okulda görevli öğretmenler katıldı.

Toplantıda okuldaki Akademik Başarıyı ve verilen Eğitimi Değerlendiren Kaymakam Akgül,

“Çatak’ın eğitimine yön veren bir grupta sizlersiniz. Ülkenin geleceğinde imzası olan, geleceğin mimarı olan çocuklarımızın eğitimi ile uğraşan kişiler sizlersiniz. Bu noktada mesleğinize ve verdiğiniz eğitime önem vermelisiniz. İlçemizde sadece akademik başarıyı değil bunun yanında sosyal başarıyı da önemsiyoruz. Yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda öğrencilerimizi yönlendirmeliyiz.” Dedi.

Öğretmenlerin istek ve talepleri alındıktan sonra toplantı sona erdi

Çoğunlukla Güneşli

Çoğunlukla Güneşli