Cumartesi, 17 Şubat 2018 21:52

Çatak'a Huzur İle Birlikte Yatırımlar Geldi

Çatak'ta huzur ve güven ortamının sağlanmasının ardından yeni iş yerleri de bir bir açılıyor. Bu kapsamda Geyik Kafe törenle hizmete girdi.

Adnan Menderes Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde hizmete giren Geyik Kafe'nin açılışına Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Aşçı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Güvener, Emniyet Amiri Emre Kayhan ve vatandaşlar katıldı. Açılışta kafe sahibi Orhan Tomay ve davetlilerle yakından ilgilendi.

TERÖR BİTTİ İLÇEDE SOSYAL HAYAT HIZ KAZANDI
Açılışta konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, huzur ve güvenin ilçede hakim olmasıyla birlikte sosyal hayatın hız kazandığını ve yeni yatırımların yapıldığını söyledi. "Akgül, "Böylesine güzide bir mekanın açılışında bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Çataklıların rahatlıkla gelip oturabilecekleri bir mekân. Bu mekanı ilçemize kazandıran çataklı hemşerimizi kutluyorum" dedi.

Kafenin sahibi Orhan Tomay ise, çok nezih bir ortam hazırladıklarını belirterek, "Aileler ve gençlerin rahatlıkla gelip oturabilecekleri, kendilerini evlerindeymiş gibi hissedecekleri bir ortam oluşturduk. Böylesine güzel bir mekanı Çataklıların hizmetine sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ayrıca böylesine önemli bir günde bizleri yalnız bırakmayan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül ve tüm katılanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül,Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Güvener, Emniyet Amiri Emre Kayhan,AK Parti eski İlçe Başkanı Tahsin Babur kurdeleyi keserek iş yerine hizmete soktu.

Çoğunlukla Güneşli

Çoğunlukla Güneşli