Pazartesi, 12 Şubat 2018 21:07

Belediye Taziye Evleri ve Okullara Desteğini Sürdürüyor

Çatak Belediyesi ilçedeki taziye evleri ve okullara destek olmak amacıyla 2 bin sandalye ile 500 masa dağıttı.

Çatak’ta göreve başladığı günden beri, özellikle eğitim kurumları ve taziye evlerine büyük önem veren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, bu kurumlara desteğini sürdürüyor. Hizmetlerini aralıksız sürdüren belediye tarafından ilçedeki okul ve taziye evlerine 2 bin sandalye ve 500 masa dağıtıldı.

Mahalle muhtarları ve okul müdürlerinin talepleri üzerine alınan masa ve sandalyeler Çatak Belediyesi önünde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan tarafından ihtiyaç bildiren muhtar ve okul müdürlerine dağıtıldı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, “İlçemizin her mahallesine hizmet götürmeye devam ediyoruz. Hiçbir mahallemiz ve vatandaşımız bize hizmet yapılmadı demeyecek. Belediyenin hizmetinden herkes yararlanacak  sosyal belediyecilik anlayışıyla her vatandaşımıza ulaşarak, sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

Çoğunlukla Bulutlu

Çoğunlukla Bulutlu