Pazartesi, 12 Şubat 2018 20:56

Elazığ’dan Çatak’a Oturma Bankı ve Kamelya

Elazığ Orman İşletme Müdürlüğü, Çatak Belediyesine dere kenarında, parklarda ve okul bahçelerinde kullanılmak üzere oturma bankı ve kamelya hediye etti.

Belediye tarafından yapılan hizmetlerle hızlı bir değişim yaşanan Çatak’a çevre illerden de destek veriliyor. Bu kapsamda Elazığ Orman İşletme Müdürlüğü, Çatak’ın mesire alanlarında, dere kenarında ve okul bahçelerinde kullanılmak üzere 4 adet kamelya ve 20 adet oturma bankı gönderdi. Kamelya ve oturma bankları teslim alındıktan sonra Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül ile Başkan Yardımcısı Murat Okan tarafından belirlenen yerlere kuruldu. Elazığ Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, doğa harikası olan Çatak’ın bu güzelliğine katkı sunmak için bahar ayında fidan desteği ile bank ve kamelya desteğini sürdüreceklerini ifade ettiler.

KAMELYALAR İLÇEMİZE GÜZELLİK KATTI

Çatak’ın her geçen gün biraz daha güzelleştiğini belirten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, “Banklar ve kamelyalar ilçemize güzel bir görüntü kazandırdı. Vatandaşlarımız artık dere kenarlarında oturup suyun sesini dinleyecek. Desteklerinden dolayı Elazığ Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çoğunlukla Bulutlu

Çoğunlukla Bulutlu