Pazartesi, 12 Şubat 2018 20:19

Kuran Kursunun Minik Öğrencilerine Oyun Sınıfı

Çatak İlçe Müftülüğü alt katında bulunan 4-6 yaş çocukların eğitim gördüğü Minik Melekler Kuran kursuna belediye tarafından idare odası ve oyun yeri yapılıyor.

Kuran kursunun içerisinde bulunan, misafirhane ve kömürlük olarak kullanılan bölümler tadilattan geçirilerek idare odası ve çocukların oyun oynayacağı alana dönüştürülüyor. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül İlçe Müftüsü İlhan Günay ve İlçe Vaizi İbrahim Çatar ile yapılan tadilatları yerinde inceleyerek çalışanlardan bilgi aldı. Burada açıklama yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, “Tadilatlar bitince sınıfımızın açılışını yapacağız. Ayrıca idari bir bölüm gerekliydi. Bizde bu talebe karşılık vermek için kömürlüğün bir kısmını bölüp tadilat yaptıktan sonra kullanıma açacağız” dedi.