Pazartesi, 12 Şubat 2018 20:08

Akgül’den Sınava Hazırlanan Öğrencilere Ücretsiz Kaynak Kitap

Çatak Belediyesi ve Çatak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Belediye tarafından açılan sürekli eğitim merkezinde sınavlara hazırlanan öğrencilere ücretsiz olarak kaynak kitap dağıttı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Manto, SYDV Merkezi Müdürü Aydın Babur ile birlikte sürekli eğitim merkezini ziyaret etti. Merkez Müdürü Kübra Gümüş’ten bilgi alan Akgül, daha sonra sınıfları dolaşarak öğrencilerle bir süre sohbet etti.

KAYNAK KİTAPLARI KENDİSİ DAĞITTI

80 öğrencinin ücretsiz olarak eğitim gördüğü merkezde vatana millete hayırlı gençlerin yetiştirildiğini belirten Akgül, “Kaynak kitaplarımızı ücretsiz olarak dağıttık. Çünkü üniversiteye hazırlanan öğrenci kardeşlerimiz bizlerin geleceğidir. Maddi sıkıntılardan dolayı kursa gidemeyen öğrencilerimizin faydalanması için etüt merkezi kurduk. Gençlerimize eğitim vermesi için öğretmen arkadaşlar görev yapıyor. Kendilerine alanlarında faydalanabilecekleri yardımcı kaynak da sağladık. Eğitim için elimizden gelen her şeyi yaptığımıza inanıyoruz. Yapmaya da hazırız” dedi.

Mynet Van

Mynet'te YurtHaber Ana Sayfa Haberleri
  • Van’ın İpekyolu Belediyesi ‘Butik Sokak’ projesi kapsamında yeniden dizayn ettiği ‘Ercişli Emrah Sokağı’nı hizmete açtı.İpekyolu Belediyesi, 2017 yılında başlattığı ‘Butik Sokak’ projesi kapsamında Şair Ercişli Emrah Sokağını yeniden düzenleyerek hizmete açtı.
  • Van’ın Başkale ilçesinde yurda yasadışı yollardan girdiği belirlenen 108 kaçak şahıs yakalandı.Başkale İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Eşmepınar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan devriye görevi sırasında İran sınırındaki Sultan Çayır mevkii yakınlarında üç ayrı grubun seyir halinde ilerlediği tespit edildi.
  • Dostluk Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Ranss Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bayram, yaklaşık bir hafta önce açılan ‘Dostluk Grubu Tekstil A.Ş.’ye gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm Van halkına teşekkür etti.Dostluk Grubu adına bir açıklamada bulunan Ranss Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Dostluk Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Bayram, “İlimizde faaliyete başlayan ve kısa bir süre önce açılışını gerçekleştirdiğimiz ‘Dostluk Grubu Tekstil A.Ş.’nin proje başlangıcından bu yana bizleri yalnız bırakmayan tüm kamu kurumlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve iş adamlarımıza sonsuz minnettarız.
  • Van’ın Özalp Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Özalp Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından marketlerde fiyat denetimi yapıldı.Özalp Tarım ve Orman Müdürlüğü ile zabıta ekipleri tarafından marketlerde fiyat denetimi başta olmak üzere ürünleri tarihleri kontrol edildi.
  • Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları, Van’da yapılan Türkiye Bölgesel Kros Ligi birinci kademe yarışmalarınde büyük başarı elde etti.6 ilin katılımıyla Van’da gerçekleştirilen yarışmada, Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları 4 kategoride dereceye girdi.
  • Van’ın Çatak ilçesine bağlı Atlıhan Mahallesi’nde hayırsever iş adamları tarafından kan davasının son bulması amacıyla yapılan Reşan İlkokulu törenle hizmete açıldı.Açılış törenine AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, Başyapıt İnşaatın kurucularından Nihat İzsiz ve kardeşleri, annesi Caziye İzsiz, Bulut ailesi, Van Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Orhan Bedir, AK Parti İlçe Başkan Vekili Orhan Tomay, kanaat önderi Salih Özbek, Çatak’ta görevli idareciler, mahalle sakinleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Atlıhan Mahallesi’ne bağlı Reşan ile Bahçesaray ilçesine bağlı Akyayla mezrasında ikamet eden aileler arasındaki kan davasının son bulması vesilesi ile Reşan’a yapılan yeni okul binası; 4+1 derslikle 80 öğrenciye hizmet verecek.
  • AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, ceviz ağacından yapılan saat hediye etti.Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, A