Pazartesi, 12 Şubat 2018 20:08

Akgül’den Sınava Hazırlanan Öğrencilere Ücretsiz Kaynak Kitap

Çatak Belediyesi ve Çatak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Belediye tarafından açılan sürekli eğitim merkezinde sınavlara hazırlanan öğrencilere ücretsiz olarak kaynak kitap dağıttı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Manto, SYDV Merkezi Müdürü Aydın Babur ile birlikte sürekli eğitim merkezini ziyaret etti. Merkez Müdürü Kübra Gümüş’ten bilgi alan Akgül, daha sonra sınıfları dolaşarak öğrencilerle bir süre sohbet etti.

KAYNAK KİTAPLARI KENDİSİ DAĞITTI

80 öğrencinin ücretsiz olarak eğitim gördüğü merkezde vatana millete hayırlı gençlerin yetiştirildiğini belirten Akgül, “Kaynak kitaplarımızı ücretsiz olarak dağıttık. Çünkü üniversiteye hazırlanan öğrenci kardeşlerimiz bizlerin geleceğidir. Maddi sıkıntılardan dolayı kursa gidemeyen öğrencilerimizin faydalanması için etüt merkezi kurduk. Gençlerimize eğitim vermesi için öğretmen arkadaşlar görev yapıyor. Kendilerine alanlarında faydalanabilecekleri yardımcı kaynak da sağladık. Eğitim için elimizden gelen her şeyi yaptığımıza inanıyoruz. Yapmaya da hazırız” dedi.