Pazartesi, 12 Şubat 2018 20:03

Sürekli Eğitim Merkezlerinde İlk Deneme Sınavları Yapıldı

Çatak Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan Sürekli Eğitim Merkezinde deneme sınavları yapılıyor.

İmkanı olmayan öğrenciler için Çatak’ta açılan sürekli eğitim merkezlerinde öğrenciler il genelinde yapılan Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) denemesine girerek başarı seviyelerini belirliyor. Öğretmenler nezaretinde iki oturumda gerçekleştirilen sınavlarda ter döken öğrenciler, “Eğitim merkezi bizim için bulunmaz bir fırsat oldu. Dağıtılan kitapları en kısa sürede bitirip deneme sınavlarıyla seviyemizi belirleyeceğiz. Denemelerde ve sınavda hedefimiz yüksek. İnşallah başarıp kazanacağız. Bizlere değer verip bu kadar çok emek harcayan Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Hacı Asım Akgül’e, milli eğitim müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkürler ediyoruz. İnşallah onların emeklerini boşa çıkarmayacağız “dediler.

Açık

Açık