Pazartesi, 12 Şubat 2018 17:56

Caniş Ailesine Taziye Ziyareti

Görentaş Mahallesinde ikamet eden, 63 yaşındaki Hasan Caniş Van Bölge ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördüğü sırada Hakkın rahmetine kavuştu.

Merhum için Görentaş Merkez Taziye Evinde kurulan taziyeye İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül giderek merhuma Allah'tan rahmet ve başsağlığı, yakınlarına da sabır diledi.

Taziye ziyaretinde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül’e, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Güvener, İlçe Müftüsü İlhan Günay, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, AK Parti Eski İlçe Başkanı Tahsin Babur, Kamu görevlileri, belediye personelleri ve vatandaşlar eşlik etti.

Aile yakınlarıyla bir araya gelen Akgül;
" Bu zor süreci yaşayan sizlerin acısına ortak olmak için buradayız. Merhuma Allahtan Rahmet, ailesine ve akrabalarına başsağlığı ve sabır dilerim. Okunan dualar ruhuna değsin. Allah rahmet eylesin." Dedi.

İlçe Müftüsü İlhan Günay tarafından okunan Kuran Tilaveti ve duaların ardından ziyaret sona erdi.

Açık

Açık