Salı, 06 Şubat 2018 19:15

İşadamları Çatak Belediyespor’a sahip çıkıyor

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül tarafından kurulan ve ilçeye yeni bir heyecan getiren Çatak Belediyespor’a Çatak’lı işadamları forma desteğinde bulunarak sahip çıktı.

Kurulduğu günden buyana Çataklıların ilgi odağı olan Çatak Belediyespor’a Taş Kardeşler Yapı Malzeme A.Ş. sahibi Süleyman ve Abdulvahap Taş kardeşler forma desteğinde bulundu. 114 forma Yatılı Bölge Okulu kapalı spor salonunda yapılan törenle kulübe teslim edildi. Törene Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Çatak Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Babur, şirketin sahibi kardeşler ve sporcular katıldı. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül’e isminin yazılı olduğu formayı hediye etti.

HERKESİN TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMASI GEREKİYOR

Törende konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Belediyespor kulübünün büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Kulübümüzü geçen yıl kurduk esnaflarımız ve işadamlarımız Çatak Belediyespor’u iyi noktalara getirmek için bir takım bağış ve destek veriyor.  Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Çünkü ilçemizin adını sporla duyuracak gençlerimiz, ilçenin ve ailelerinin gurur kaynakları olacaklar. Vatandaşlarımız ve iş adamlarının bu tür desteklerini arttırarak devam ettireceklerine inanıyorum. Bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.