Cumartesi, 03 Şubat 2018 19:57

Liseli Gençlerin Güreşteki Büyük Başarısı

Van’da düzenlenen 2017-2018 Okul Sporları Serbest Stil Güreş Yarışmasında Çataklı lise öğrencileri büyük bir başarı elde etti. Çatak Muhammed Sait Aydın Anadolu Lisesi öğrencileri güreş müsabakalarında serbest sitilde takım olarak gurup birincisi olurken, toplamda dört il birinciliği, bir il ikinciliği, bir il üçüncülüğü kazandı.

Güreş müsabakalarında elde ettikleri başarı ile Çatak’ın ismini duyuran Muhammed Sait Aydın Anadolu Lisesi öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Yaltay ve Okul Müdürü Medeni Ava’yı Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül makamında kabul etti. Akgül, başarılarından dolayı tek tek tebrik ettiği öğrencileri çeşitli spor malzemeleriyle ödüllendirdi. Akgül, “Ata sporumuz olan güreşte öğrencilerimiz çok güzel bir başarı elde ettiler. Biz belediye olarak güreş sporunu yapmak isteyen gençlerimize kurs açarak iyi bir eğitimden geçmelerini sağlayacağız. Bu çalışmalar ilçemize daha büyük başarılar getirecektir” dedi.

Açık

Açık