Cumartesi, 03 Şubat 2018 19:28

Akgül’den Öğretmene Başarı Belgesi

Çatak’ın Reşan Mahallesi İlkokulu’nda sözleşmeli öğretmenlik yapan Alev Kondur’a Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül tarafından başarı belgesi verildi.

Çatak’a 42 kilometre uzaklıkta Pervari-Van karayolunda bulunan Reşan mahallesini ziyaret ettiği sırada okulda da incelemelerde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkanı Hacı Asım Akgül, okulun çok düzenli, temiz ve sınıfların verimli kullanıldığını gördü. Bunun üzerine Akgül, okulu bu hale getiren sözleşmeli öğretmen Alev Kondur’u makamında kabul ederek başarı belgesi verdi.

ÖĞRETMENİMİZ AZİMLE GÖREVİNİ YERİNE GETİRMİŞ

Kondur’un azimle görevini yerine getirdiğini anlatan Akgül, ”Öğretmenimiz azimli ve başarılı çalışması dolayısıyla bu başarı belgesini almaya hak kazandı. Görevin ifasında gösterilen gayretli çalışma, tutum ve davranışlar, iş ahlakı, verilen sorumluluk ve görev anlayışında mesai mefhumu göstermeksizin gerçekleştirilen hizmetler nedeniyle Alev Kondur’u,  657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 122'nci ve 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun hükümlerine istinaden başarı belgesi ile ödüllendirdik. Öğretmenimizin başarılarının devamını diliyoruz. Dedi.